Date

07. - 08.04.2022
Expired!

Time

08:00 - 05:00

Pörssi goes Pikkulaskiainen

❄️ Pörssi goes Pikkulaskiainen 7.4.2022 ❄️

Pikkulaskiainen on taas täällä! Tässä talvifestivaalissa opiskelijat kerääntyvät ympäri Suomea viettämään päivän Turussa mäkitapahtuman, approkierroksen sekä tietysti artistien tähdittämien jatkojen parissa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tähän reissuun yhdessä pörssikavereiden kanssa!

Matkaan lähdetään yhdellä bussilla Jyväskylän Matkakeskukselta torstaiaamuna 7.4. (arvioitu lähtöaika on klo 8, mutta tämä varmistuu tapahtuman aikataulujen tarkennuttua). Bussit lähtevät takaisin kohti Jyväskylää Turusta samana yönä alustavasti klo 2:00. Pidätämme oikeuden pieniin aikataulujen muutoksiin.

Myynnissä on kahdenlaisia lippuja:

  1. Lippupaketti (60 kpl) 45€ = Lippu sisältää bussikuljetusten lisäksi lipun Pikkulaskiaisen tapahtumaan, joissa jatkopaikkana toimii Gatorade Center.
  2. Pelkkä bussilippu (5kpl) 22€ = Tämä lippu sisältää ainoastaan bussikuljetuksen Turkuun ja takaisin. Tämä lipputyyppi ei siis sisällä ranneketta tapahtumaan. Pikkulaskiaisen oma yksittäislipunmyynti on tulossa tammikuussa 2022, joten tästä voit jo lunastaa bussilipun itsellesi kanssapörssiläisten seurassa ja ostaa tapahtumalipun halutessasi yksittäislipunmyynnistä myöhemmin!

Pörssin lipunmyynti alkaa maanantaina 13.12. klo 12:00 kide.appissa #pörssigoespikkulaskiainen – ole nopea, sillä lippuja on rajattu määrä!

MITÄ? Talvitapahtuma Pikkulaskiainen
MISSÄ? Turussa
MILLOIN? Torstaina 7.4.2022
HINTA? Lippupaketti 45€ (sisältää bussikuljetuksen Turkuun ja takaisin sekä lipun Pikkulaskiaiseen jatkopaikkana Gatorade Center) tai pelkkä bussilippu 22€ (sisältää pelkän bussikuljetuksen Turkuun ja takaisin)
KENELLE? Kaikille pörssiläisille
DRESSCODE? Haalarit tietysti!
ILMO? Aukeaa maanantaina 13.12. klo 12:00 kide.app:ssa. Tarkemmat ohjeet Pörssin Jäsenet Facebookista tai Pörssin sähköpostitiedotteesta.