Date

04.09.2023
Expired!

Time

13:45 - 22:00

Pörssi-info + Nielunavaus

Tervetuloa tutustumaan Pörssin toimijoihin ja tärkeisiin sidosryhmiin! Tänä vuonna Pörssi-infossa tutorryhmät kiertävät eri pisteitä Mattilanniemen ympäristössä kuullen Pörssin toiminnasta.

MITÄ: Pörssi-info

MISSÄ: Agorannurmi

MILLOIN: Maanantaina 4.9. klo 13.45

KEILLE: Pörssin fukseille

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ilmainen

 

JA SITTEN MUUTEN MENNÄÄN!

Fuksiviikkojen toinen viikko starttaa Pörssi-infon jälkeen jo kaikille pörssiläisille rakkaalla Nielunavauksella.Tämä jo legendaarisen statuksen saavuttanut tapahtuma pidetään Ladun majalla, pienellä mökillä noin kuuden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Nielunavaus on rento matalan kynnyksen tapahtuma, jossa on helppoa tutustua tuleviin opiskelukavereihin ja myös Pörssin moniin sidosryhmiin, joihin pääsee törmäämään juhlatunnelmissa. Voit osallistua pieniin kisailuihin, haastaa tutorisi beer pong-matsissa, tai vaan nauttia viimeisistä kesäpäivistä hyvässä seurassa järvimaisemia ihaillen ja kylmää juotavaa siemaillen.

HUOM! Bussikyydit on tarkoitettu vain fukseille ja sidosryhmille. Vanhemmat opiskelijat saapuvat paikalle omilla kyydeillä!

MITÄ: Fuksiviikkojen kenties unohtumattomin tapahtuma

MISSÄ: Ladun Maja, bussikyydit lähtee Agoran pihasta

MILLOIN: Maanantaina 4.9. klo 17

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ilmainen

JATKOT: Club Escape

 

Tapahtuman sponsorina toimii Suomen Ekonomit.

Nielunavaus on jo vuosia kuulunut fuksiviikkojen tapahtumien kestosuosikkeihin, joten tätä et todellakaan halua missata!

 

ILMOITTAUTUMINEN: Kide.Apissa 1.9. klo 12 (HUOM! Ilmoittautuminen koskee vain Pörssin fukseja)