Date

14.04.2022
Expired!

Time

18:00 - 23:30

Pörssin kotibileet 2022

VOIKO TÄMÄ OLLA TOTTA: PÖRSSIN KOTIBILEET ELI WAPUN 2022 VIRALLISET ETKOT OVAT JO KULMAN TAKANA!?🤯🔥

No kyllä vaan! Se on kuulkaas semmonen homma, että 14.4. Aaltosalissa KÄMPPÄ ON TYHJÄ (=KÄTY), kun iskä ja äiskä ovat poistuneet pääsiäiseksi mökkireissulle, ja jättäneet koko kämpän satojen pörssiläisten käyttöön.Tänä vuonna pörssiläiset ottavat varaslähdön Wappuun jo ennen Rukaa, joten tätä spektaakkelia et halua missata!

Mitä ihmettä kotibileissä oikein tapahtuu?

 

Tapahtuman idea on viettää kotibileitä Aaltosalissa KOKO ILTA eli klo 18-23:30.
Vuosien tauon jälkeen pääsemme vihdoin nauttimaan Pörssin Kotibileistä, jolloin luvassa on kotibileistäkin tuttua viihdettä: juomapelejä, singstaria, faijan juomakaapin antimia, avautumisnurkkaus, sekä monenmoista kisailua ja visailua. Lisäksi tapahtumaan osallistujille on luvassa bingopassin täyttöä erilaisten aktiviteettien avulla. Lisäksi meitä viihdyttää DJ, soittaen teinivuosiemme nostalgisia hittejä (me ollaan ihkui ja nuorii..🎼💁🏼‍♀️) .

Illan aikana pääset viettämään aikaa vanhojen ja uusien tuttavuuksien parissa ja nostalgisoimaan teinivuosien kotibileiden meininkejä. Kotibileisiin ovat lämpimästi tervetulleet kaikki pörssiläiset vuosikurssista riippumatta! Paikalle saapuu myös joka kotibileistäkin tuttuja kuokkavieraita, eli muutamia muiden ainejärjestöjen kotibilettäjiä – ja tämähän on pelkästään positiivista!

“Se mitä tapahtuu Pörssin kotibileissä, jää Pörssin kotibileisiin”

Ilmoittautuminen tähän spektaakkeliin aukeaa Kide.Appissä ma 4.4 klo 14, joten pistähän ajankohta ylös, sillä tällaisia kotibileitä et tule hetkeen kokemaan! 🏠 Huomioithan, että maksimimäärä lipun ostolle on 2kpl/hlö.

MITÄ: KOTIBILEET (OPM– oma pullo mukaan)
MISSÄ: Aaltosalissa
MIKSI: Miksipä haluaisit missata monen sadan pörssiläisen kotibileet ja Wapun etkot?!
MILLOIN: 14.4.2022 klo 18-23:30. Ovet tapahtumaan aukeaa klo 17:30.
KENELLE: Kaikille pörssiläisille
DRESSCODE: Haalarit + mitä ikinä laittaisit kotibileisiin päälle
MITÄ SISÄLTÄÄ:  Sisäänpääsyn kotibileisiin, faijan juomakaapin antimia (=booli), snäkkiä + haalarimerkin