Date

29.04.2022
Expired!

Time

17:00 - 23:00

Pörssin Speksi 2022

Vihdoin on tullut taas aika yhdelle lukukauden legendaarisimmista opiskelijatapahtumista kun speksiperinne palaa jälleen! Speksin ympärillä pyörii sillis, jonka aikana on mahdollista nauttia huikeasta bändistä sekä pienestä purtavasta. Näytelmän jälkeen biletys jatkuu Valorinteellä muun muassa paljuilun parissa.

Tämän vuoden näytelmässä ratkaistaan rikosta, kun Pörssin toimistolla tapahtuu jotakin hämärää. Rikosta kutsutaan lopulta ratkaisemaan Pörssin oma Sherlock Holmes ja Watson. Epäiltyjä on paljon ja aikaa rajallisesti, kun koko Pörssin toiminta on vaakalaudalla. Hauskoja hetkiä ja outoja tilanteita riittää, kun epätoivo kasvaa, eikä kukaan myönnä syyllisyyttään.

Näytelmässä nähdään myös taidokasta tanssia ja elävää musiikkia. Tänä vuonna näytelmä sisältää väliajan, jolloin on hyvä mahdollisuus käydä haukkaamassa purtavaa. Myös katsojana pääset osallistumaan näytelmään hulvattomien OMSTART –huutojen kautta (OMSTART-huudolla voit ilmaista millä tavalla kohtaus näytellään uudelleen, esimerkiksi OMSTART ruotsiksi).

Bussikuljetukset Valorinteelle lähtevät klo 16:30 Matkakeskukselta. Jos saavut paikalle omalla kyydilläsi, niin olethan paikalla ajoissa, jotta kerkeät näytelmän alkuun klo 17. Näytelmän jälkeen biletys jatkuu Valorinteellä vielä klo 23:30 saakka, jolloin bussikyydit lähtevät kohti keskustaa ja jatkoja Escapessa.