Date

06.11.2021
Expired!

Time

12:00 - 18:00

Pörssi ry:n 53v vuosijuhlasillis – TILIPÄIVÄ

JA NYT MUUTE VEDETÄÄN KOKO P*SKA SILEEKS!?! 🤑

MIKÄ: Pörssin akateeminen silliaamiainen
MISSÄ: Bussit lähtevät Matkakeskuksen edestä 12:00
MILLOIN: Lauantaina 6.11 klo: 12:00-18:00
KENELLE: Vain Pörssin 53v vuosijuhlien vieraille
DRESSCODE: Haalarit + TILIPÄIVÄ 💸

Kaksi sanaa:
TILI PÄIVÄ!!!!!
Määritelmä: palkanmaksupäivä, palkkapäivä
Taivutus:yks. nom. tilipäivä , yks. gen. tilipäivän , yks. part. tilipäivää , yks. ill. tilipäivään , monikossa: mon. gen. tilipäivien tilipäiväin , monikossa: mon. part. tilipäiviä , monikossa: mon. ill. tilipäiviin
Esimerkkilauseita:
“Tilipäivä, ne soittaa: ”Mitä äijä?”
Vastaan ”mitä seteleistä, onhan näitä”
Ja niin laiffi levenee
Heitän juuston katolle” Teflon Brothers: Juusto katolle (2015)
“Tilipäivä, vedän koko p*skan sileeks. Kohta on kivaa ku meillä on bileet” Petri Nygård: Kotibileet (2009)

Akateeminen silliaamiainen (kavereiden kesken sillis), tuo vujuviikon rakastettu grande finale. Se aika, jolloin iltapuvut frakit ja puvut vaihdetaan haalareihin ja tilipäivän mukaiseen asuun. Nyt voi kaiken hienostelun, juhlaetiketin ja akateemisuuden unohtaa ja juhlia täysillä Pörssiä, pörssihenkeä ja tietenkin tilipäivää. Jos teema ei ole vielä tullut selväksi niin se on yllättävästi TILIPÄIVÄ!!!

Bussit lähtevät Matkakeskukselta kello 12:00 sillispaikalle. Sillispaikalta bussit lähtevät takaisin keskustaan kello 18:00, josta sillisväki voi kipittää kätevästi jatkopaikalle. Silliksen jatkot löytyvät mistä muualtakaan kuin Club Escapesta. Escape avaa ovensa sillisväelle klo 19 ja normi lauantaille poikkeuksellisesti, haalarit voi sielläkin kernaasti pitää jalassa!

———— HUOMIO —————
Kaikki vuosijuhlavieraat ovat oikeutettuja lunastamaan itselleen hupirannekkeen 16 euron hintaan. Ranneke kattaa vuosijuhlien jatkoilla sekä silliksellä tarjoilut, ja rannekkeet jaetaan iltajuhlassa plaseerauksen mukaisille paikoille.

Hupirannekkeen voi ostaa kide.appissa https://kide.app/products/36b9f54f-8598-492a-a432-211a70e00e0b tai
#pörssiry53hupiranneke.

Ranneke tulee olla ostettuna tiistaihin 2.11. klo 23:55 mennessä, jotta rannekkeet saadaan asetettua iltajuhlaan plaseerauksen mukaisesti. Rannekkeiden ostaminen on myös mahdollista iltajuhlien jatkojen aikana sekä sillispäivänä, niin kauan kuin
rannekkeita riittää. Kannattaa ostaa ranneke etukäteen varmistaakseen itselleen tarjoilut. 🍹