Date

25.11.2021
Expired!

Time

17:30 - 22:00

Viestijät & Kylterit sitsaa: 2000s

2000-luku on täällä taas. On aika kaivaa vanhat Nokia 3310:t esille, vetää neljä toppia päällekkäin tai kiskaista ylleen Paul Frankin paita ja suunnata kohti Aalto-salia. Nimittäin torstaina 25.11. se kauan odotettu vihdoin tapahtuu – Viestijät & Kylterit -sitsit!

Muisteletko lämmöllä Disney Channelin ohjelmia, matopelin pelailua ja parhaimpia hittibiisejä? Vai oletko kenties sitä sukupolvea, joka ei muista näistä asioista paljoakaan? Oli miten oli, nyt on aika fiilistellä 2000-lukua yhdessä punaisten, valkoisten ja vihreiden haalareiden vilinässä.

Viestijät & Kylterit -yhteistyö on pyörinyt onnistuneesti jo muutaman vuoden ajan yhdessä Parkun, Pörssin ja Lööpin välillä. Erilaisia workshoppeja ja excursioita on takana jo pidempi liuta, ja nyt onkin aika rikkoa asiatapahtumien jono ja hypätä suoraan sitsipöytään!

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 15.11. kello 12:00 Kide.appissa #viestijätjakylteritsitsaa ja oman sitsilipun ostamiseen on aikaa keskiviikkoon klo 18 saakka. Ostathan lipun ainoastaan oman ainejärjestösi kannasta, sillä lipun ostaneiden jäsenyydet tarkistetaan. Lippukannat ovat osittain suhteutettu ainejärjestöjen kokoon. Suosittelemme kuitenkin olemaan valppaana, sillä mikäli jonkin ainejärjestön lippuja jää yli lipunmyynnin päätyttyä, niiden myynti avataan myös muille ainejärjestöille.

Sitsilippu sisältää kaksi mietoa juomaa ja kaksi snapsia (sekä ruoan ja haalarimerkin). Muuten tapahtumassa on OPM-periaate eli ota omat juomat mukaan. Sitsien jälkeen iloinen seurueemme jatkaa tien toisella puolella Club Escapessa!

MITÄ Viestijät & Kylterit -sitsit
MISSÄ Aalto-salissa
MIKSI Koska Viestijät & Kylterit -yhteistyö, ja onhan näitä sitsejä jo odotettu!
MILLOIN 25.11. kello 18:00, ovet 17:30
MITÄ MAKSAA 17€ sisältäen 2 mietoa, 2 snapsia, sitsiruoan ja haalarimerkin
MITÄ PÄÄLLE 2000-luku ja haalarit