Date

09.11.2022
Expired!

Time

19:00

Viestijät & kylterit sitsaa: lempidrinkki

VIESTIJÄT & KYLTERIT SITSAA JÄLLEEN YHDESSÄ!
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Viestijät & Kylterit -sitsit olivat menestys ja oli huippua päästä tutustumaan erilaisiin sitsikulttuureihin. Tänä vuonna sitsit saavat näyttävän jatko-osan, kun Lööppi, Parku ja Pörssi kokoontuvat sitsipöydän ääreen ke 9.11.2022 kello 19.00 Ilokiven yläkerrassa.
Viestijät & Kylterit -yhteistyö on pyörinyt onnistuneesti jo muutaman vuoden ajan yhdessä Parkun, Pörssin ja Lööpin välillä. Yhteistyössä on ideana luoda tulevaisuuden verkostoja sekä valmiuksia työelämään. Erilaisia workshoppeja ja excursioita onkin takana jo pidempi liuta. Kannattaa olla valppaana, sillä lisää koulutuksia on luvassa tänäkin vuonna!
Tällä kertaa sitsit tulevat olemaan erityisen värikkäät ja maukkaat, sillä asuteemana on lempijuoma. Olkoon se sitten appelsiinilla koristeltu punainen negroni, minttuinen mohito tai musta Coca Cola.

Sitsilippu sisältää kaksi mietoa juomaa ja kaksi snapsia sekä ruoan ja haalarimerkin. Huomioithan, ettei Ilokivellä saa nauttia omia juomia, mutta jos drinkkihammasta jää kolottamaan, saa sitsijuomia ostettua paikan päältä lisää.
MITÄ? Viestijät & Kylterit -sitsit
MISSÄ? Ilokiven yläkerrassa
MIKSI? Päästään iloisesti verkostoitumaan ja tutustumaan uusiin sitsikulttuureihin
MILLOIN? Ke 9.11. kello 19.00-23.00.
MITÄ MAKSAA? 20€ holillinen / 18€ holiton. (sisältää sitsijuomat, sitsiruoan ja haalarimerkin.)
MITÄ PÄÄLLE? Lempijuomasi mukainen asu + haalarit
P.S Sitseillä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, jotta kaikilla on mukavaa! Tietoja turvallisen tilan periaatteisiin löydät esimerkikis täältä: https://porssiry.fi/turvallisempi_tila/