Tervetuloa Saimaan kauneimpaan kuntaan! Matkailijat toteavat usein Puumalan olevan Suomen Toscana. Tosin eräs roomalainen totesi kerran käytyään, että heillä Toscana on Italian Puumala, joten tiedä siitä. Olemme työllistäneet pörssiläisiä jo vuodesta 2014 hyvällä menestyksellä. Etsimme 2-3 tarjoilijaa matkailuyritykseemme kesän 2023 ajaksi. Kuten ehkä Nykänen joskus totesi: ”Yks kesä kannattaa duunata tarjoilijana, teki sillon mitä vaan.”

Tietoa yrityksestä

Olemme kolmannen polven perheyritys Saimaan keskellä saaressa. Jyväskylään meiltä on noin 200 kilometriä. Matkailuyritykseemme kuuluu 17 omassa rauhassaan olevaan uniikkia vuokramökkiä ja -huvilaa Saimaan rannalla, paikalliseen kalaruokaan erikoistunut ravintola Niinipuu, elämyspalveluita ja lomakalustetuotantoa. Kesäisin meitä on ravintolassa töissä 10-12 henkilöä. Ravintolamme sijaitsee sekä vilkasti liikennöidyn vesiväylän ja suositun pyöräreitin varrella. Saareen on lossiyhteys, joka toimii 24/7. Lähimmät kaupat ja kuntosali ovat Puumalan keskustassa (9km).

Työnkuvaus

Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan saareemme Niinisaareen. Työhön kuuluu perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä ja ravintolan siivousta sekä työpisteiden ylläpitoa. Olet omalta osaltasi myös vastuussa yhdessä laaditun markkinointiviestisuunnitelman toteuttamisesta. Tämä sisältää niin digitaalista kuin painettua sisältöä. Asiakaskuntamme koostuu suomalaisista ja kansainvälisistä vieraista. Voimme kouluttaa työtehtäviin.

Keille sopii?

Ulospäinsuuntautuneille reippaille henkilöille, joilla on ainakin mielenkiintoa hyvää ruokaa ja juomaa kohtaan. Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita. Tarjoilijanpaikat sopivat haettavaksi myös esim. kaveriporukoille.

Eduiksi katsotaan

Hygieniapassi tai anniskelupassi, kielitaito.

Palkka & työaika

13,80 € / tunti + mahdolliset ilta-, yö- ja pyhätuntilisät. Työ on kokoaikaista (37,5h / viikko). Työpäivät ajoittuvat tiistai-sunnuntai välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa ja loppuvat elokuun lopulla. Vapaapäivät esim. festareita tai perhejuhlia varten mahdollista neuvotella erikseen.

Työsuhde-edut

Maksuton majoitus yhteismökissä Saimaan rannalla, maksuton työsuhderuokailu ravintolassa.

Liikunta- ja harrastusmahdollisuudet

Lähimaastoista löytyy erinomaisia reittejä niin lenkkeilyyn, polkujuoksuun kuin pyöräilyyn. Myös vene on käytettävissä kalastukseen tai kuntoiluun. Säilytyspaikat esim. kanootille tai SUP-laudalle. Puumalan keskustasta löytyy hyvin varusteltu kuntosali ja kirjasto, tenniskentät ja ulkoliikuntapaikkoja. Yksi ravintolan pihapiirin aitoista on mahdollisuus muuttaa ateljeeksi, jos harrastat käsitöitä.

Lisätietoa yrityksestä

Etusivu

Lisätietoa paikasta antaa Aapo Okkola: 0505678745 Hakemukset + cv:t voi lähettää aapo@okkola.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.