Oletko energinen ja tavoitteellinen? Haluatko kasvaa myyntialan ammattilaiseksi? Etsimme energistä ja innostunutta henkilöä kasvamaan SaaS-myynnin ammattilaiseksi.

 

Me Trail Systems Oy:llä kehitämme markkinoiden parasta kalustonhallintapalvelua asiakkaillemme. Trailin avulla asiakkaamme hallitsevat kalustoaan ja irtaimistoaan järjestelmällisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Toimimme laajasti eri toimialoilla sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Kasvamme vauhdikkaasti ja etsimme myyntitiimiimme uutta jäsentä kasvamaan SaaS-myyjän monipuoliseen rooliin. Olemme ylpeitä kehittämästämme palvelusta ja innoissamme siitä, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden hypätä mukaan tähän loistavaan tiimiin ja kasvutarinaan. Traililla pääset aktiivisesti vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään ja osalliseksi merkityksellistä palvelua, joka todella auttaa asiakkaita arjessa.

Ehdottomina vaatimuksina työssä on aktiivinen asenne sekä suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja vahvoja kommunikointitaitoja. Aiempaa SaaS-myynnin työkokemusta ei vaadita, mutta myynnin työkokemus ja myyntiorientoituneisuus, sekä tietotekniikan ymmärrys ja SaaS-toimintamallien tunteminen entuudesta nähdään positiivisina. Työ sopii hyvin esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, joka tunnistaa SaaS-myynnin tulevaisuuden intohimokseen.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa uusasiakashankinnan prospektointi, kontaktointi, sekä myyntitapaamisten organisointi. Tiimi toimii tukenasi, mutta työ edellyttää myös oma-aloitteista otetta ja kykyä edistää asioita itsenäisesti. Tässä työssä on myös hyvä olla valmius työssä matkustamiseen.

Trail Systems Oy:llä pääset osaksi positiivista, energistä ja kasvavaa työyhteisöä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Mitä odotamme sinulta:

• Innostusta ja halua oppia uutta

• Kommunikaatiotaitoja ja positiivista asennetta

• Kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti

• Aktiivista otetta ja halua saavuttaa myyntitavoitteet

 

Mitä tarjoamme sinulle:

• Kattavan perehdytyksen ja tuen

• Mahdollisuuden kehittyä myyntialan ammattilaiseksi

• Nuorekkaan ja kannustavan työilmapiirin

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen sales@trail.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Lisätietoja voit kysellä Antti Kirmaselta, +358 40 517 4374

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Trail Systems on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää Trail Kalustonhallintajärjestelmää. Asiakkaitamme ovat mm. Lontoon National Theatre, Royal Opera House ja British Museum, sekä Yleisradio, KONE ja useat pelastuslaitokset sekä yliopistot. Käy tutustumassa Trailiin osoitteessa www.trail.fi