Tilintarkastuksen trainee Vaasan toimistolle

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Löytyykö sinulta vahvaa kiinnostusta liike-elämää, taloutta ja tilintarkastusta kohtaan? EY hakee nyt innokasta tilintarkastuksen traineeta Vaasan toimistollemme aloittamaan syksyllä 2023. Jos olet positiivinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, lue lisää ja hae viimeistään 31.3.2023!

 

Tilintarkastuksen trainee Kokkolan toimistolle

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Haluaisitko työskennellä tilintarkastuksen traineena osana mukavaa ja opettavaista tilintarkastustiimiä? EY hakee nyt motivoitunutta tilintarkastuksen traineeta Kokkolan toimistollemme aloittamaan syksyllä 2023. Jos olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, lue lisää ja hae viimeistään 31.3.2023!

Tilintarkastuksen trainee Seinäjoen toimistolle

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana tilintarkastuksen parissa? EY hakee Seinäjoen toimistolleen tilintarkastuksen harjoittelijoita aloittamaan syksyn 2023 aikana. Jos olet positiivinen ja motivoitunut tiimipelaaja vailla uusia kokemuksia, lue lisää ja hae 31.3.2023 mennessä!

Tilintarkastuksen trainee Pietarsaaren toimistolle

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Löytyykö sinulta vahvaa kiinnostusta liike-elämää, taloutta ja tilintarkastusta kohtaan? EY hakee nyt motivoitunutta tilintarkastuksen traineeta Pietarsaaren toimistollemme aloittamaan syksyllä 2023. Jos olet kehitysmyönteinen tiimipelaaja, lue lisää ja hae viimeistään 31.3.2023!

Tilintarkastajia (associate) Jyväskylään

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Haluaisitko olla mukana kehittämässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen, data-analytiikka sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaalle? EY hakee Jyväskylän toimistolleen uraansa aloittelevia sekä hieman jo kokemusta kerryttäneitä tilintarkastajia, joilta löytyy positiivista asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Jos tunnistit itsesi, lue lisää ja hae nyt tai viimeistään 31.3.2023!

Tilintarkastajia (associate) Tampereelle

EY | Jobs and Careers (yello.co)

Haluatko työpaikan, jossa voit oman työsi kautta rakentaa vastuullisempaa työelämää tilintarkastuksen parissa? EY hakee Tampereen toimistolleen uraansa aloittelevia sekä hieman jo kokemusta kerryttäneitä tilintarkastajia, joilta löytyy positiivista asennetta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Jos tunnistit itsesi, lue lisää ja hae nyt tai viimeistään 31.3.2023!